Het adres voor betaalbare meetbenodigdheden!

Wie Zijn Wij?

Weegschaaltje.nl is een geregistreerde handelsnaam en onderdeel van:

M.D.Hoogenboom Trading

M.D.Hoogenboom Trading

M.D.Hoogenboom Trading
Mathijs Hoogenboom & Marieke van Leeuwen
Nieuwstraat 26
3231 AK Brielle
Tel: 06 22750225 (doordeweeks alleen na 17:00)
E-mail: info@weegschaaltje.nl

KvK: 52773205
BTW: NL001114527B03

Zie daarnaast onze sieraden van Atelier Isiliva voor unieke handgemaakte zilveren sieraden.
www.isiliva.nl of www.stapelring.nl

Onze producten zijn vrijgesteld van BTW OB o.g.v. artikel 25 Wet OB (KOR).

Algemene Voorwaarden

Over mijzelf:

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit leek het mij leuk om een eigen bedrijfje te starten. Dit leidde in mei 2011 tot de opening van mijn eigen webshop. Een volgende stap na mijn afstuderen in maart 2013, was de opening van weegschaaltje.nl. Deze website is met veel plezier opgezet in samenwerking met een goede vriend (Jordy Wille). Het assortiment zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe producten. Indien u vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Sinds augustus 2017 run ik de site samen met mijn vriendin Marieke.

Ik ben u graag van dienst om mijn producten te leveren.

Mathijs & Marieke