Al ruim 10 jaar het adres voor betaalbare meetbenodigdheden!

Wie Zijn Wij?

Weegschaaltje.nl is een geregistreerde handelsnaam en onderdeel van:

M.D.Hoogenboom Trading

M.D.Hoogenboom Trading

M.D.Hoogenboom Trading
Mathijs Hoogenboom & Marieke van Leeuwen
Van Almondeweg 78
3231 CS Brielle
Tel: 06 22750225 (doordeweeks alleen na 17:00)
E-mail: info@weegschaaltje.nl

KvK: 52773205
BTW: NL001114527B03

Zie daarnaast onze website van Atelier Hoogenboom voor exclusieve handgemaakte zilveren sieraden:
www.atelierhoogenboom.nl of www.stapelring.nl

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Algemene Voorwaarden

Over Onszelf:

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit leek het mij leuk om een eigen bedrijfje te starten. Dit leidde in mei 2011 tot de opening van mijn eigen webshop. Een volgende stap na mijn afstuderen in maart 2013, was de opening van weegschaaltje.nl. Deze website is met veel plezier opgezet in samenwerking met een goede vriend (Jordy Wille). Het assortiment zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe producten. Indien u vragen heeft, kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen. Sinds augustus 2017 run ik de site samen met mijn vriendin Marieke.

Ik ben u graag van dienst om mijn producten te leveren.

Mathijs & Marieke